News 2022

04-01-2022

Onze aankomende D-nest staat online!
We plannen Ani haar 2e nest voor 2022, met de Tsjechische reu Kiss me Romeo Slunce Zambezi.
We kijken er erg naar uit om hopenlijk de pups van Ani en Romeo dit jaar te mogen verwelkomen.

HIER kun je meer informatie over dit nest vinden.

Kiss Me Romeo Slunce Zambezi, de vader van ons aankomende nest.

03-01-2022

Welkom in ons nieuwsblog van 2022!
We wensen al onze bezoekers een prachtig 2022. We hopen dat al jullie dromen uit mogen komen!

Afgelopen jaar was een mooi jaar voor de Hidaya familie.
23 april was natuurlijk de allerbeste dag, toen we na lang wachten eindelijk de eerste pups van Ani mochten verwelkomen.
Met alle drie gaat het heel erg goed!

Natuurlijk zijn we ook heel erg blij dat all Dolce haar nakomelingen nog steeds gelukkig en gezond zijn bij hun geweldige eigenaren, die ons na al die jaren nog altijd op de hoogte houden van het wel en wee van hun kanjers.

In 2021 is Zoë begonnen met haar showcarriere in de puppyklasse waar ze al verschillende mooie resultaten heeft weten te behalen.

De laatste dagen van december hebben Ani en ik nog een korte reis gemaakt om een knappe reu en zijn eigenaar te ontmoeten voor haar volgende nest.

De beste dag van 2021, de dag dat deze kanjers werden geboren.

We kijken ook erg uit naar het jaar wat we voor ons hebben. Helaas zijn door covid-19 momenteel alle show geanulleerd en daarom hebben we nog geen showplannen met Zoë. We hopen dat daar snel verandering in gaat komen.

Dit jaar hebben we ook een 2e nest met Ani gepland. De reu die we voor de nest hebben gevonden wordt binnenkort bekend gemaakt!

Ondertussen zijn we druk aan het klussen in de boerderij die we renoveren. We hopen dat de honden, en wij, dit jaar naar ons grote nieuwe huis kunnen verhuizen.

Natuurlijk zijn de mooie lange wandeling al van start gegaan en het enige wat we verder nog kunnen wensen is dat onze roedel gelukkig en gezond blijft!